Type to search

Демо Сметка На Алпари Без Регистрација. Бинарни Опции Од Алпари – Демо Сметка Без Регистрација

Excerpt

Демо Сметка На Алпари Без Регистрација. Бинарни Опции Од Алпари – Демо Сметка Без Регистрација

Share

TeletradeBel е вклучен во регистарот на forex компании Народната банкаРепублика Белорусија. Времето на обработка на KYC може да варира, но ако се чувствувате како да сте чекале премногу долго за потврда, секогаш можете да контактирате со тимот за поддршка на клиенти на брокерот и тие ќе бидат среќни да го бркаат ова за вас. Веднаш штом вашиот идентитет е потврден од страна на брокерот за forex, можете да депонирате некои средства на вашата сметка. Потоа, откако пронајдовте денар во кој сакате да инвестирате, брокерот ќе се обиде да ги најде акциите во ваше име. Прво ќе треба да пронајдете брокер кој има пристап до пазарите преку шалтер. Со тоа, најдобро е да ве советувате да се држите до поголемите парови кога ќе започнете, бидејќи тие доаѓаат со пониски нивоа на нестабилност во споредба со малолетници и егзотика. На пример, да речеме дека сакате да користите ризик од 1% на вашата сметка од 5,000 УСД.

Вреди да се напомене дека ако вредноста на вашата позиција се намалуваше наместо да се зголемуваше за 50 УСД, слободната маржа и капиталот ќе се намалеа за истиот износ. Повик на маргина е она што се случува кога трговецот ќе истече од слободната маржа. Исто така, треба да се забележи дека нуди одлични опции за тргување на CFD пазарите, и со трошоци за ширење и со провизии преку LMAX. Девизен курс преку посредник – или понекогаш преку банка – работи на сличен начин на тргување со CFD. Додека брокерите обично бараат скенирани копии од документацијата при докажување на вашиот идентитет; во зависност од локалните регулативи, некои брокери навистина ќе го потврдат вашиот идентитет преку видео. Вообичаено наречен KYC или познајте го вашиот клиент, потврдувањето на вашиот идентитет е апсолутно суштински дел од пријавувањето на кој било брокер. Откако сте во фаза каде што сте отвориле сметка, потврдете го вашиот идентитет и додајте средства со депонирање на пари во неа.

Сега можете да креирате нарачка на девизен курс, во основа команда за вашиот брокер. За да тргувате со девизен курс, ќе треба да нарачате нарачка за купување или продавање кај вашиот избран брокер. За да го користите Gold CFD како пример, во моментот на пишување, за да купите унца од злато, ќе треба да потрошите 1,200 USD. Доказ за адреса обично бара само еден документ, од список на прифатени документи. Можете да ги видите маржата, слободната маргина и нивото на маргина во прозорецот за терминалот на сметката. Уште еднаш, сè уште треба да бидете сигурни дека нема да одржувате отворена дневна позиција за тргување минатите стандардни часови на пазарот, бидејќи тоа ќе предизвика интерес (ако користевте не-халал сметка). Сепак, бидејќи пазарот Forex е глобален пазар, тоа значи дека секогаш постои дел од светот кој е буден и водење бизнис, а во текот на овие часови нивните валути имаат тенденција да го доживеат најмногу движење.

Брокерот им дозволува на трговците да располагаат со овие сто илјади, додека на депозитот има вистински илјада. Тие секогаш се среќни да ви помогнат во борбите за тргување, да ви дадат повратни информации за графиконите и да ви го дадат она што го гледаат на пазарите. Ова моќно forex trading курс понудено од „Учи 2 трговија” содржи повеќе од десет поглавја на практични информации за трговија, кои опфаќаат широк спектар на теми. Додуша, некои трговци се чувствуваат како да нема смисла за хеџинг и попрво би ја прифатиле природата на трговијата со девизен курс. Добра идеја е да започнете со многу мали влогови, бидејќи има смисла да се свртиме наоколу како работи сè пред да преземете поголеми ризици за кои подоцна ќе жалите. Договорот ќе се затвори, трговецот ќе изгуби пари. Управувањето со вашите пари во Forex trading се сведува на конкретните мерки што ги користите за да ја зголемите вашата добивка, истовремено минимизирајќи ги потенцијалните загуби.

Еве повеќе за Брокери за тргување со девизен курс застанување до веб-локацијата.

Tags:

Leave a Comment

Next Up